• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Verzendinformatie


Verzendmogelijkheden

Van Dal mannenmode biedt de mogelijkheid om te verzenden met DHL Parcel

Verzendkosten

Wanneer u voor meer dan 50 euro bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de 50 euro betaalt u 4,95 euro verzendkosten, ongeacht of u kiest voor thuisbezorging of zelf ophalen bij een afhaallocatie. 

Levertijden

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen bij uw thuis af te leveren. In sommige gevallen dienen artikelen uit één van onze winkels te komen waardoor wij de maximale levertijd van 3 werkdagen nodig hebben. 95% van onze bestellingen worden overigens binnen 1 a 2 dagen verzonden, wij streven ernaar de artikelen zo snel mogelijk bij uw thuis te bezorgen

Track and Trace

Zodra wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een e-mail met een link naar de Track and Trace omgeving van DHL

Bezorg moment aanpassen

Als wij uw bestelling over hebben gedragen aan DHL ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de track and trace omgeving van DHL. U kunt exact zien op welke dag en binnen welk tijdsvlak DHL de bestelling komt bezorgen.

Bent u onverhoopt niet thuis en wilt u een nieuw bezorgmoment kiezen dan kunt u dit vóór bezorging aanpassen binnen de DHL omgeving. Onder de titel ‘Iets anders afspreken?’ heeft u drie mogelijkheden om de geplande bezorging direct aan te passen naar uw behoefte.

DHL ServicePoint (volgende werkdag)
Weet u dat u niet thuis bent op de aangegeven tijd en wilt u de bestelling liever niet bij de buren laten bezorgen. Selecteer dan een DHL ServicePoint en haal uw bestelling ieder gewenst op. DHL weergeeft automatisch de voor u mogelijke DHL ServicePoints bij u in de buurt en stuurt een nieuwe e-mail wanneer het pakket is aangekomen.

Thuis (kies je moment)
Bent u binnen het aangegeven tijdsvlak niet in de gelegenheid het pakket aan te nemen maar wilt u wel uw bestelling thuis laten bezorgen? Selecteer dan een nieuw tijdsvlak naar wens.

Bij de buren (zelfde moment)
Heeft u goed contact met de buren en wilt u graag de aangegeven tijd handhaven? Geef dan het adres door van één van uw buren. Bij deze mogelijkheid blijft de originele tijd gehandhaafd én bent u in de gelegenheid u buren vooraf te attenderen.

Verkeerde levering

Wij behandelen iedere bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar het kan desondanks gebeuren dat een bestelling per ongeluk onjuist of onvolledig geleverd wordt. Neem in dit geval direct contact met ons op via ons contactformulier.

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.