• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Geselecteerde filters

  • Cycleur de Luxe
Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe

48 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Cycleur de Luxe
Cycleur de Luxe
Het Belgische schoenenmerk Cycleur de Luxe is een label dat zich van oudsher richt op de modieuze wielerliefhebber. De schoenen van Cycleur de Luxe kenmerken zich door een comfortabele pasvorm en een trendy sportieve uitstraling. Het schoenenmerk is in 2012 opgericht en heeft in die jaren een internationale reputatie opgebouwd in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigde Staten, Canada en Zuid-Korea.

Cycleur de Luxe spreekt met haar nieuwste lijn niet langer alleen de wielerfanaten aan, maar ook de consument die liever fietst dan de auto pakt. Het uitgangspunt bij Cycleur de Luxe is altijd een schoen die aansluit bij een actieve en gezonde levensstijl zonder de laatste trends uit het oog te verliezen. Met oog voor detail. Want voor elke schoen van Cycleur de Lyxe wordt met de hand afgewerkt leer gebruikt. Van Dal mannenmode is trots dat het Cycleur de Luxe tot haar assortiment mag rekenen.

Duurzaam en comfort
Cycleur de Luxe presenteert zich als een duurzaam modemerk. Door in te zetten op mobiliteit en consumenten te motiveren om sneller de fiets te pakken en gebruik te maken van verantwoorde materialen hoopt het Belgische bedrijf haar steentje bij te dragen aan een verantwoorde toekomst.

Daarnaast speelt comfort een belangrijke rol in de ontwerpen van Cycleur de Luxe. Denk aan voeringen in leder en verwijderbare zolen zodat klanten eventueel eigen zolen kunnen gebruiken in de schoenen van Cycleur de Luxe. Ook kenmerkt het label zich door verrassende details zoals verwijzingen naar de fiets in haar designs. In de zolen vindt u bijvoorbeeld vaak het patroon van een fietsband of -ketting.

Cycleur de Luxe bij Van Dal mannenmode
Van Dal mannenmode beschikt over een uitgebreid assortiment aan schoenen van Cycleur de Luxe. Van sportieve modellen tot de wat klassiekere items. Wij vinden het belangrijk dat we aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Daarom neemt Cycleur de Luxe een belangrijke plaats in binnen ons uitgebreide aanbod. Onze klanten hechten waarde aan een gezonde en actieve levensstijl en de schoenen van Cycleur de Luxe sluiten hier uitstekend op aan.


Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.