• Altijd 30 dagen bedenktijd
 • Boven de €50,- gratis verzending
 • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Ruilen & retourneren

Op deze pagina leest u alles over het retourneren van bestelde artikelen via de webshop van Van Dal Mannenmode, tevens vindt u hier alle informatie die u nodig heeft als u een klacht heeft over een artikel.

Gratis retourneren

Is het artikel dat u heeft besteld niet naar verwachting of is de maat niet goed? Dan is het prettig om te weten dat u bij Van Dal mannenmode alle artikelen kunt terugsturen óók artikelen die u heeft gekocht in de uitverkoop of met een actie. De retourprocedure hebben wij zo eenvoudig mogelijk gemaakt en is op te splitsen in vier eenvoudige stappenStap 1: Retourformulier
Vul bijgeleverd retourformulier in

Stap 2: Retourlabel
Plak bijgevoegd retrourlabel over het verzend label met uw eigen adres

Stap 3: DHL Parcelshop
Breng het pakket naar een DHL Parcelshop bij u in de buurt

Stap 4: Retourverwerking
Wij verwerken vervolgens de retour en zorgen dat het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, binnen vijf werkdagen na ontbinding van de overeenkomst wordt teruggestort

Voorwaarden voor retournering

 • Het artikel dient in ongedragen staat te zijn, passen mag uiteraard wel.
 • Het artikel dient voorzien te zijn van alle originele kaartjes en productlabels. Het is niet nodig deze te verwijderen. Indien kaartjes ontbreken heeft dat mogelijk waardevermindering ten gevolg welke wij dan aan u mogen doorberekenen.
 • Het artikel dient verpakt te zijn in de originele doos, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is.
 • U heeft een bedenktermijn van 30 dagen
 • Indien u ons vooraf op de hoogte wenst te brengen van de herroeping, dient u dat binnen 30 dagen na ontvangst te doen. Na melding heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren.
 • Het retourformulier dient zo volledig mogelijk te worden ingevuld.
 • Retourzendingen zijn altijd voor risico van de klant.
 • Goederen onder rembours kunnen wij helaas niet accepteren.
 • U kunt u artikelen niet retourneren in onze winkels
Is het artikel gedragen, beschadigd of onjuist geretourneerd? Dan heeft Van Dal Mannenmode het recht om eventueel de waardevermindering in rekening te brengen.

Artikelen ruilen

Om uw artikel te ruilen, retourneert u het artikel dat u heeft ontvangen. Vervolgens kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Het is niet mogelijk om via het retourformulier een vervangend artikel aan te vragen of om bestellingen te verrekenen in de webshop. Ook is het niet mogelijk om uw artikelen in een winkel van Van Dal mannenmode te retourneren of om te ruilen. Als consument heeft u na ontvangst van uw bestelling 30 dagen bedenktijd en recht tot herroeping vervolgens heeft u na het kenbaar maken van uw herroeping nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan schriftelijk per post, fax of e-mail maar bij voorkeur met bijgeleverde retourformulier. Retourneren in één van ons winkels is helaas nog niet mogelijk. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken


Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief de standaard verzendkosten voor heenzending binnen vijf werkdagen terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Heeft u een klacht over een artikel of onze service? Raadpleeg dan onze klachtenafhandeling pagina hier.

Adres

Mocht u uit België komen en onverhoopt geen gebruik kunnen maken van de gratis retournering via DHL dan kunt u natuurlijk te allen tijde zelf het pakket naar ons opsturen. Dit kan naar onderstaand adres:

Van Dal mannenmode
Dionisius Koolenlaan 30
5042PL in Tilburg

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

 • Boven de €50,- gratis verzending!
 • 30 dagen bedenktijd
 • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.