• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Bestelinformatie

Bij Van Dal mannenmode kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online winkelen. Bestellen is snel, veilig en gemakkelijk. Selecteer het gewenste artikel in de gewenste maat en leg het met de oranje knop ‘In winkeltas’ in uw winkeltas. Heeft u alle artikelen die u wilt bestellen, in uw winkeltas gelegd? Klik dan rechtsboven op uw winkeltas en reken in vier eenvoudige stappen uw bestelling af.


Stap 1: Winkeltas
Controleer de bestelling, kies een verzendwijze en klik op ‘Bestelling afronden’.

Stap 2: Uw gegevens
Log in met uw Van Dal account, uw klantnummer en postcode of registreer u als nieuwe klant.

Stap 3: Uw bestelling
Selecteer een betaalmethode en klik op ‘Bestelling afronden’.

Stap 4: Afrekenen
Reken het artikel af en klik op ‘Bestelling afrekenen’.

U heeft nu een bestelling geplaatst. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons direct een bevestigingsmail. Wanneer u met uw Van Dal account bent ingelogd op de site, kunt u uw bestelling ook altijd terugvinden via het tabblad ‘Mijn bestellingen’ onder ‘Mijn account’.

Promotiecode

Heeft u een promotiecode? Voer deze dan in bij stap 1 van het betalingsproces. De korting wordt dan automatisch berekend. Lukt het invoeren van uw promotiecode niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestelling annuleren

Annuleren is alleen mogelijk als uw bestelling nog niet is verzonden. U kunt uw bestelling annuleren door contact op te nemen met onze klantenservice via 013 206 00 89 of klantenservice@vdal.nl. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Als uw bestelling al is verzonden, kunnen wij deze helaas niet meer annuleren. Wel kunt u, na ontvangst, gebruikmaken van het meegeleverde retourformulier. Wij zorgen er dan voor dat het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw retourzending weer op uw bankrekening staat.
Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.