• Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen
Winkeltas
Categorieën
Filters

Historie

De geschiedenis van Van Dal mannenmode begint in 1951, wanneer de heer Van Dal een confectiebedrijf met herenmode tegen lage prijzen opricht. Hij zal tot 1978 de leiding houden over het bedrijf, dat in die jaren uitbreidt tot 19 winkels.

Eerste geautomatiseerde retailer

In 1978 neemt de heer Broekhoven het bedrijf over. Hij start meteen voortvarend met de modernisering van de winkels: Van Dal mannenmode wordt één van de eerste retailers met een volledige geautomatiseerd kassa- en managementinformatiesysteem. Daarnaast zorgt de nieuwe eigenaar ervoor dat de winkels van Van Dal worden gevestigd op plaatsen nét buiten de binnenstad. Voor de klanten worden de winkels daardoor beter bereikbaar met de auto, terwijl de lagere huisvestingskosten ervoor zorgen dat Van Dal tegen lage prijzen toch kleding met de kwaliteit en de service van een speciaalzaak kan blijven leveren.

Moderne winkels

Aan het begin van deze eeuw volgt wederom een overname: de familie Segeren uit Made neemt het bedrijf over van de heer Broekhoven en zorgt voor een gezonde structuur van het bedrijf. In 2014 wordt Ger Segeren enig aandeelhouder en algemeen directeur van Van Dal mannenmode. Er worden gelijk nieuwe winkels geopend en plannen gemaakt om de bestaande winkels te verbouwen en te moderniseren. 
Het merkaanbod wordt verrijkt met onder andere Max Goodman en Lerros. De behoefte aan online bereikbaarheid neemt toe en daardoor wordt in 2017 de webwinkel www.vdal.nl gelanceerd. Het hoofdkantoor, het centrale magazijn en de administratie zijn gevestigd in Tilburg. Deze verhuizen in 2021 naar een prachtig pand in Breda waar het magazijn en de webshopafdeling viermaal in grootte toenemen.

Grote collectie vrijetijdskleding


Van Dal mannenmode biedt een ruime collectie van voornamelijk casual en vrijetijdskleding aan, maar ook kostuums, colberts en bijpassende schoenen en accessoires. Sinds 2019 beschikken onze winkels over de digitale verkoopassistent Robin. In het geval dat u een artikel nodig heeft uit een ander filiaal, bestelt een verkoopmedewerker met hulp van Robin het gewenste product via de webshop. U rekent bij de kassa af en uw artikel wordt de volgende dag netjes bij u thuis bezorgd. Het bedrijf heeft zijn stempel gedrukt in Midden- en Zuid-Nederland en dat is terug te zien in de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ consumentenverkiezing. In 2020 is Van Dal mannenmode namelijk uitgeroepen tot beste herenmodewinkel van Nederland!

Service en kwaliteit in mannenmode


Al sinds de oprichting in 1951 staan servicegerichtheid en vakkundig advies hoog in het vaandel. Van oudsher zorgen deze waarden samen met onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ervoor dat Van Dal mannenmode een erg trouwe en vaste klantenkring heeft. Met de gratis klantenkaart genieten onze vaste klanten bovendien van 10 procent korting op de gehele collectie. Van Dal mannenmode geeft namelijk om zijn klanten. Wel zo prettig!

De koffie wordt vers voor u gezet. Gezellig even een praatje maken aan de koffietafel!

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.