• Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen
Winkeltas
Categorieën
Filters

Historie

De geschiedenis van Van Dal mannenmode begint in 1951, wanneer de heer Van Dal een confectiebedrijf met herenmode tegen lage prijzen opricht. Hij zal tot 1978 de leiding houden over het bedrijf, dat in die jaren uitbreidt tot 19 winkels.

Eerste geautomatiseerde retailer

In 1978 neemt de heer Broekhoven het bedrijf over. Hij start meteen voortvarend met de modernisering van de winkels: Van Dal mannenmode wordt één van de eerste retailers met een volledige geautomatiseerd kassa- en managementinformatiesysteem. Daarnaast zorgt de nieuwe eigenaar ervoor dat de winkels van Van Dal worden gevestigd op plaatsen nét buiten de binnenstad. Voor de klanten worden de winkels daardoor beter bereikbaar met de auto, terwijl de lagere huisvestingskosten ervoor zorgen dat Van Dal tegen lage prijzen toch kleding met de kwaliteit en de service van een speciaalzaak kan blijven leveren.

Moderne winkels

Aan het begin van deze eeuw volgt wederom een overname: de familie Segeren uit Made neemt het bedrijf over van de heer Broekhoven en zorgt voor een gezonde structuur van het bedrijf. Wanneer Ger Segeren in 2014 enig aandeelhouder en algemeen directeur van Van Dal mannenmode wordt, gaat hij meteen voortvarend te werk: hij opent twee nieuwe winkels en maakt plannen om de bestaande winkels te verbouwen en te moderniseren. Ook wordt een nieuwe webshop geopend, zodat klanten van Van Dal hun favoriete kleding altijd en overal kunnen bestellen. Daarmee wordt Van Dal mannenmode weliswaar een moderne retailer in herenkleding, maar blijven de kernwaarden precies dezelfde als in 1951: kwaliteitskleding en hoge service tegen scherpe prijzen.Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.