• Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen
Winkeltas
Categorieën
Filters
Terug naar overzicht

Van Dal Den Bosch (tijdelijke outlet)

Adresgegevens

Verwersstraat 5
5211 HS Den Bosch
Tel. 073 6146 423
Routebeschrijving
Openingstijden
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00
Van Dal Den Bosch gaat sluiten

In de afgelopen decennia hebben we u met veel plezier in deze straat van dienst kunnen zijn. Gaandeweg groeien niet alleen wij mee met alle huidige ontwikkelingen, maar doet de straat zelf dat ook. Het winkelaanbod heeft zich dusdanig uitgebreid dat ons concept minder goed tussen de andere winkels past en daarbij is onze klant minder te zien in dit deel van het centrum van Den Bosch. Tijd voor iets anders dus! 

Wees niet getreurd: we zijn intensief aan het zoeken naar een alternatief pand met betere mogelijkheden om onze nieuwe winkel sterk te laten uitblinken. Een maand geleden dachten we hét pand gevonden te hebben, maar helaas werd ons bod niet geaccepteerd. De zoektocht gaat door, en dat moeten we voor nu met geduld bekopen. 

 De sluiting van de winkel vindt plaats op zaterdag 6 november. Nadat de sleutel voor de laatste keer wordt omgedraaid, verwelkomen we u graag in onze winkel in Tilburg of Waalwijk. Van 11 november tot 18 december vindt er aansluitend een tijdelijke outlet in de winkel aan de Verwersstraat plaats met restanten van oude Van Dal collecties.


Merken

Bartlettmax goodmanMarvelisCasa ModaBerkelmansDNRLerrosPitcher OutdoorFynch-HattonPionierMichaelisSoranoHatland


Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.