• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Prijspuzzel najaarsmagazine 2019

In het nieuwe najaarsmagazine staat een Zweedse Puzzel. Dit is de prijspuzzel. Los de puzzel op en e-mail het antwoord met daarbij uw naam en adresgegevens naar prijsvraag@vdal.nl De hoofdprijs van deze puzzel is een staatsclinic van Rintje Ritsma. Ook de troostprijzen zijn niet mis, want u maakt kans op: een heupfles whisky, een stapel puzzelboekjes of een multi-tool. Begin januari 2020 wordt op deze pagina de prijswinnaar bekend gemaakt. 


Prijspuzzel voorjaarsmagazine 2019

Hierbij de bekendmaking van de winnaars van de prijspuzzel uit Magazine voorjaar 2019. Er zijn meer dan 2000 correcte antwoorden ingestuurd. Het correcte antwoord was: "De zon staat hoog aan de hemel". Door middel van een willekeurige selectie is er een groep gemaakt van 50 potentiële winnaars. Michel, onze dressman en inkoper, grabbelt in deze video de winnaars.

Kijk snel of u heeft gewonnen!

Alle winnaars krijgen de gewonnen prijs zo spoedig mogelijk thuis gestuurd via de post. Over de uitslag en toekenning van de prijs wordt niet gecorrespondeerd

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.