Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht

Winkels blijven tot nader bericht open!

Als onze zeer gewaardeerde klant, bent u onderdeel van onze gemeenschap en dat is de reden voor dit bericht. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar iedereen die geraakt is door de pandemie van het coronavirus.

Ook voor ons als bedrijf breekt er een zeer spannende tijd aan, de afgelopen dagen hebben een enorme impact en daarom hopen we oprecht dat u ons in deze bijzondere tijd blijft steunen. Tevens valt volgende week woensdag het nieuwe zomermagazine volop zomerinspiratie en nieuwe collectie, wij blijven u op de hoogte houden omtrent ons openingsweekend.

Alleen tijdens koopavond dicht

Om onduidelijkheid te voorkomen hebben wij bewust gewacht met berichtgeving en bekijken wij het vooralsnog per dag of zelfs per dagdeel. Zolang de overheid de winkels niet sluit bent u bij ons van harte welkom! Ook bij Van Dal Mannenmode volgen we uiteraard de preventieve maatregelen van het RIVM aangevuld met eigen maatregelen. We letten extra goed op de hygiëne, vermijden fysiek contact en zijn voorlopig tijdens de koopavonden gesloten. Voor de meest actuele openingstijden kunt u onze website of klantenservice raadplegen.

Onze online winkel is altijd open.

Kunt of wilt u niet naar de fysieke winkel? Onze online winkel www.vdal.nl is altijd open. U kunt daar 24/7 op ons rekenen. We bieden snelle verzending op werkdagen, gratis retour en veilig achteraf betalen. Ook hebben we besloten om de 10% klantenkorting die normaliter alleen in de winkels van toepassing is tijdelijk online te gaan hanteren. Ook onze (online) klantenservice is dit weekend geopend op zaterdag en zondag van 12:00 uur t/m 20:00 uur. Ontdek onze nieuwe zomercollectie op www.vdal.nl of in onze winkels.

Wij wensen iedereen het beste in deze bijzondere tijd, zorg goed voor uzelf en anderen om u heen.

Vriendelijke groet,

Ger Segeren
Directeur Van Dal mannenmodeSchrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen