• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Categorieën

John de Wolf | Man op z'n bestJohn de Wolf is de nieuwe ambassadeur van Van Dal mannenmode. Wellicht heeft u hem al gespot, John de Wolf is sinds enkele weken op diverse billboards langs de snelweg te zien en daarnaast kleden wij John de Wolf voor zijn werk als analyticus bij televisiezenders Fox Sports, Feyenoord TV en NPO Studio Voetbal. 

Voetbalcarrière
John de Wolf is een Nederlands oud-profvoetballer, cultfiguur, presentator, boegbeeld en tegenwoordig voetbaltrainer van SV Spakenburg uitkomend in de Derde Divisie van het Nederlands amateurvoetbal. De Wolf, die in zijn jeugdjaren speelde bij de voetbalclub Schiedamse Boys begon zijn eigenlijke profcarrière in de jaren tachtig bij het Rotterdamse Sparta Rotterdam (1983 - 1985). Daarna stapte de verdediger over naar FC Groningen (1985 - 1989) om na een aantal jaren in Groningen weer terug te keren naar Rotterdam om te gaan spelen bij Feyenoord (1989 - 1994), waar hij uitgroeide tot een ware cultfiguur. Bij Feyenoord won hij drie nationale bekers, de eerste editie van de Johan Cruijff Schaal, één landkampioenschap en haalde hij de halve finale van de Europacup II (1991 - 1992). 

Ambassadeur werkzoekende vijftigplussers
John de Wolf is tevens door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangesteld als boegbeeld voor de werkzoekende vijftigplusser, met als doel de positie van vijftigplussers op de arbeidsmarkt te verbeteren en werkzoekende vijftigplussers te motiveren. Voor dit initiatief is een Facebookpagina aangemaakt onder de naam John de Wolf op Onderzoek en voor dit initiatief hebben wij John de Wolf leren kennen in onze winkel in Roosendaal, een kennismaking die uiteindelijk erg vruchtbaar is geweest en geresulteerd heeft in het ambassadeursschap. 

Mede door zijn werk voor vijftigplussers maar ook zeker door zijn uitstraling (ruwe bolster met een klein hartje) is John de Wolf  in onze ogen een uitstekende ambassadeur. Op de webshop kunt u shoppen uit 'John's Selectie', een selectie kleding met de artikelen die John draagt onder andere voor zijn televisiewerk. Ook zullen wij dit seizoen diverse keren 'De Wolf Voorspelt' organiseren, hiermee kunt u leuke prijzen winnen door de uitslag van voetbalwedstrijden te voorspellen.
Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren