• Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Boven de €50,- gratis verzending
  • Gratis retourneren
Winkeltas
Categorieën
Filters

Protocol Coronavirus

Bij Van Dal Mannenmode houden we uiteraard de ontwikkelingen rondom het Corona-virus in de gaten en volgen we de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopen dat u begrip heeft voor de gestelde maatregelen waar ook ons personeel zich (zoveel mogelijk) aan houdt.

Maatregelen

  • Schud geen handen en geef elkaar geen drie zoenen bij het begroeten, dit is niet onbeleefd maar volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Hoest of nies in uw elleboog, de mouw van uw kleding of in een papieren zakdoek. Wij vragen u NIET in uw hand te hoesten of te niezen.
  • Probeer zoveel mogelijk met PIN te betalen. Wilt u toch met contant geld betalen? Vermijd dan persoonlijk contact door het geld op de toonbank te leggen.
  • Het RIVM adviseert ons allen om minimaal 1,5 meter afstand te houden, wij steunen deze maatregelen en hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.


Winkels blijven open

Onze winkels zijn open op de reguliere open en sluitingstijd, enkel tijdens de koopavonden zijn we gesloten. Het kan zijn dat de maatregelen en situatie die ontstaan is door het Coronavirus, lokaal invloed hebben op winkelopeningen en openingstijden. Kijk op de pagina van uw winkel voor de actuele openingstijden en meer informatie.

Om u een veilige winkelomgeving te bieden kunt u een persoonlijk winkelmoment inplannen via Winkelen Op Afspraak, klik hier om een afspraak te maken.

Online winkelen via onze webwinkel

Kunt of wilt u liever niet naar de winkel toe? www.vdal.nl is altijd open. U kunt daar 24/7 op ons rekenen met o.a. snelle verzending en achteraf betalen met Klarna. Ook uw 10% klantenkorting geldt momenteel tijdelijk online. 

Klantenservice

Heeft u vragen over het bezoek aan een winkel of het bestellen op de webwinkel? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 088 0103500 of e-mail naar klantenservice@vdal.nl 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Boven de €50,- gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.