Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Geel
Artikelnummer:
1013477
Pasvorm:
Regular Fit
Materiaal:
100% Katoen
Mouwlengte:
Lange mouwen
Gemêleerde Bartlett trui ingebreid geruit motief met ronde hals. De voorzijde is voorzien van een merklabel en de trui is afgewerkt met elastische boorden.

Bartlett

Bartlett is sinds 1972 een onmisbaar merk in het hedendaagse modebeeld. Het stoere vrijetijdsmerk heeft hoogwaardige kleding voor een eigentijdse uitstraling en staat bekend om zijn stevige kwaliteit en scherpe prijs. Elk seizoen presenteert Bartlett een compleet nieuwe collectie hoogwaardige mannenkleding met aansprekende en kenmerkende ontwerpen die zowel modieus als functioneel is. Van Dal mannenmode is trots dat het premium reseller van Bartlett is en zich het enige verkooppunt mag noemen. De collectie van Bartlett is dan ook volledig afgestemd op de wensen van de klanten van Van Dal mannenmode – eigentijds, stijlvol en comfortabel. Daarbij heeft Bartlett diverse submerken, zoals Bartlett Active, Bartlett Basics, Bartlett Classics en Bartlett Dress.

Bartlett bij Van Dal mannenmode

De Bartlett collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in overhemden, T-shirts, polo’s, truien, vesten, jassen, colberts, bodywarmers, broeken, jeans, cargobroeken, chino’s, 5-pockets, swing pockets, pantalons, korte broeken, zwembroeken, boxershorts, bretels, riemen, stropdassen, sjaals, petten, hoeden, handschoenen, sokken en cadeaus. Het is daardoor mogelijk om een complete garderobe van Bartlett te vinden bij Van Dal mannenmode. De fraaie, vernieuwende collectie van Bartlett wordt gezien als stoer en hoogwaardig. Het exclusieve merk staat bekend om zijn superieure kwaliteit, heerlijke draagcomfort en scherpe prijssegment. De kleding is subtiel ten opzichte van de andere Bartlett submerken en bedoeld voor de doorsnee man die van het leven geniet. Daarnaast is de brede maatboog een vast kenmerk van elke collectie. Omdat geen seizoen hetzelfde is, vernieuwt Bartlett met regelmaat zijn kleurthema’s zonder de geliefde reguliere tinten uit het oog te verliezen.

Maten bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal een uitgebreid assortiment aan kleding en maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Bartlett collectie geldt dat de meeste kledingstukken verkrijgbaar zijn in de maten M t/m 4XL met een regular fit pasvorm. Regular fit valt iets ruimer dan modern fit. Je vindt bij ons eveneens kleding in kwartmaten, zoals broeken, colberts en kostuums. Indien je op zoek bent naar grote maten, bieden we broeken, overhemden, truien, jassen, polo’s, vesten, colberts, kostuums en T-shirts.

Verkrijgbaarheid

Bartlett wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Almelo, Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Bladel, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oosterhout, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl


Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Complementeer
de kledingset
Bartlett Jas
€ 109,99 € 55,00
Bartlett Jeans
€ 59,99
Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Max Goodman Trui
€ 79,99 € 40,00
Max Goodman Trui
€ 89,99 € 45,00
Donders Trui
€ 49,99 € 25,00
Bartlett Trui
€ 79,99
Bartlett Trui
€ 49,99
Campbell Trui
€ 89,95
Marvelis Trui
€ 89,99 € 45,00
Bartlett Trui

Bartlett Trui

€ 40,00
In mijn winkeltas+

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen