Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Midden Blauw
Artikelnummer:
1013248
Materiaal:
98% Katoen, 2% Elastaan
Pasvorm:
Modern Fit
Mouwlengte:
Lange mouwen
Haze & Finn overhemd met all over motief en klassieke boord. De voorzijde is voorzien van knoopsluitingen en de mouwen zijn aan de onderzijde verstelbaar d.m.v. knoopsluitingen.

Haze & Finn

Haze & Finn is een stijlvol Belgisch modelabel voor mannen, gelanceerd in 2014 in Antwerpen. Het merk Haze & Finn is geïnspireerd op het noordpoolgebied. Denk aan de Arctische natuur: koele kleuren en mooi in zijn eenvoud. 
Haze & Finn zijn authentieke namen van huskies en het logo is geïnspireerd op de poolster. De collectie van Haze & Finn wordt voornamelijk gemaakt van comfortabele stoffen, waardoor de kleding bij iedere man als gegoten zit. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. 

Haze & Finn bij Van Dal mannenmode 

De Haze & Finn collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in overhemden, T-shirts, polo’s. truien, vesten, jassen, broeken en accessoires. Het is dan ook mogelijk om een complete garderobe van Haze & Finn te vinden bij Van Dal mannenmode. De collectie van Haze & Finn is stijlvol in zijn eenvoud en daardoor bestaat de collectie voornamelijk uit neutrale kleuren zoals bruin, blauw, grijs en groen. Vul de basic items aan met items met een grafische print of motief. De kleding van Haze & Finn is verkrijgbaar in de maten M t/m 3XL en heeft een slim fit. Haze & Finn herenkleding is gemaakt van de meest comfortabele stoffen van de beste kwaliteit en voor de beste prijs. Natuurlijk bij Van Dal mannenmode. 

Brede maatboog Haze & Finn bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Haze & Finn collectie geldt dat alle kledingstukken verkrijgbaar zijn in de maten M t/m 3XL. Haze & Finn jeans zijn verkrijgbaar vanaf 32/32 t/m 36/34. Haze & Finn jassen zijn verkrijgbaar in de maten 48 t/m 56. De sjaals van Haze & Finn zijn one size, en passen dus iedereen. 

Verkrijgbaarheid

Haze & Finn wordt enkel op onze webwinkel www.vdal.nl verkocht.


Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Bartlett Overhemd
Vanaf € 54,99
Bartlett Overhemd
€ 49,99 € 25,00
Bartlett Overhemd
€ 49,99 € 25,00
Bartlett Overhemd
€ 49,99 € 25,00
Haze & Finn Overhemd
€ 59,99 € 30,00
Bartlett Overhemd
€ 54,99 € 27,50
Max Goodman Overhemd
€ 59,99 € 30,00
Haze & Finn Overhemd

Haze & Finn Overhemd

€ 30,00
In mijn winkeltas+

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen