Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Midden Bruin
Artikelnummer:
1013317
Barcode:
4064813481414
Pasvorm:
Comfort Fit
Materiaal:
100% Katoen
Mouwlengte:
Lange mouwen
Casa Moda overhemd met all over motief en button down boord. De voorzijde is voorzien van knoopsluitingen en de mouwen zijn aan de onderzijde verstelbaar d.m.v. knoopsluitingen.

Casa Moda

Het Duitse Casa Moda is één van de bekendste overhemdmerken uit Europa. Al vanaf 1924 maakt Casa Moda overhemden in diverse pasvormen, waardoor zij een breed publiek trekken. De collectie van Casa Moda bestaat ieder seizoen uit voornamelijk casual overhemden. Tijdloos, betaalbaar en erg geliefd bij de moderne man. Casa Moda staat voor kwaliteit. Door de strijkvrije stoffen die Casa Moda gebruikt, is het niet noodzakelijk om deze te strijken na het wassen. De overhemden van Casa Moda zijn daarom erg geliefd om mee te nemen op vakantie of zakenreis. 

Casa Moda collectie bij Van Dal mannenmode

Bij Van Dal vind je een uitgebreid aanbod aan Casa Moda overhemden aangevuld met truien, vesten en polo’s. De overhemden, polo’s, truien en vesten van Casa Moda hebben verschillende pasvormen, namelijk: casual fit, comfort fit en regular fit. Modern fit is geschikt voor mannen met een slanke pasvorm. Casual fit valt normaal en comfort fit valt wat ruimer rondom de taille. Zo is er altijd wel een overhemd dat jou mooi past!

Grote maten Casa Moda overhemden

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Casa Moda collectie geldt dat de kledingstukken verkrijgbaar zijn in de maten M t/m 5XL. Zoals een echt Duits modemerk betaamd, staat Casa Moda voor een hoog draagcomfort. De overhemden, polo’s, truien en vesten van Casa Moda hebben verschillende pasvormen, namelijk: casual fit, comfort fit en regular fit. Modern fit is geschikt voor mannen met een slanke pasvorm. Casual fit valt normaal en comfort fit valt wat ruimer rondom de taille. Zo is er altijd wel een overhemd dat je mooi past!

Verkrijgbaarheid

Casa Moda wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Almelo, Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Bladel, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oosterhout, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl


Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Bartlett Overhemd
€ 49,99
Lerros Overhemd
€ 69,99 € 35,00
Max Goodman Overhemd
€ 49,99 € 25,00
Max Goodman Overhemd
€ 59,99 € 30,00
Max Goodman Overhemd
€ 59,99 € 30,00
Bartlett Overhemd
€ 54,99 € 27,50
Bartlett Overhemd
€ 49,99 € 25,00
Casa Moda Overhemd

Casa Moda Overhemd

€ 25,00

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen