Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Beige / Khaki
Artikelnummer:
1013879
Materiaal:
98% Katoen, 2% Elastaan
Pasvorm:
Modern Fit
Lerros korte broek in uni kleur met gevlochten riem met gesp. De voorzijde is voorzien van een knoop- en ritssluiting en twee steekzakken. De achterzijde is afgewerkt met twee zakken met knoopsluiting en de korte broek is voorzien van riemlussen en diverse merklogo’s.

Lerros

Lerros is een Duits modebedrijf dat tijdloze en betaalbare kleding maakt voor de moderne man die graag een vlotte levensstijl aanhoudt en er daarbij stijlvol uit wil zien. Of dit nu tijdens werk of vrije tijd is, Lerros biedt voor iedere gelegenheid een passende kledingset. Het merk Lerros is authentiek, sportief en door de subtiele details heeft Lerros een herkenbare eigen stijl. Daarnaast vindt Lerros het belangrijk dat een man zich goed voelt tijdens het dragen van Lerros kleding.

Lerros bij Van Dal mannenmode 

De Lerros collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in overhemden, t-shirts, truien, vesten, jassen en korte broeken. Het is dan ook mogelijk om een complete garderobe van Lerros te vinden bij Van Dal mannenmode. De mannenmode van Lerros is altijd in actuele trendkleuren. Daarnaast heeft Lerros overhemden met een motief en andere tops met uitgewerkte details. De kleding van Lerros is verkrijgbaar in de maten M t/m 3XL en hebben de pasvorm modern fit. Lerros herenkleding is gemaakt van de beste kwaliteit en voor de beste prijs bij Van Dal mannenmode. 

Brede maatboog Lerros bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Lerros collectie geldt dat alle kledingstukken verkrijgbaar zijn in de maten M t/m 3XL. Zoals een echt Duits modemerk betaamd staat Lerros voor een hoog draagcomfort. Lerros benadrukt er goed uitzien en jezelf daarbij ook goed voelen!

Verkrijgbaarheid

Lerros wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Almelo, Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Bladel, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oosterhout, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl

Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Lerros Korte Broek

Lerros Korte Broek

€ 59,99
In mijn winkeltas+

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen