Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Blauw
Artikelnummer:
1011089
Materiaal:
92% Katoen, 6% Polyester, 2% Elastaan
Pasvorm:
Regular Fit
Model:
Rando
Pioneer jeans met aan de voorzijde een knoop- en ritssluiting, twee zakken en een coinpocket. De achterzijde is voorzien van twee zakken en een merklabel. De jeans is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Pioneer

Pioneer, voorheen Pionier, is een Duits herenmodemerk dat kwalitatief zeer hoogwaardige jeans en broeken op de markt brengt. Pioneer wordt ook wel gezien als dé broekenspecialist. Door de stretch kwaliteit zit iedere broek als gegoten, welke maat je ook hebt. 

Pioneer bij Van Dal mannenmode 

De Pioneer collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in materialen en modellen. De jeans van Pioneer zijn voornamelijk verkrijgbaar in neutrale kleuren, maar Van Dal mannenmode heeft ook Pioneer broeken in diverse trendkleuren zoals groen, oker en rood. Pioneer wordt niet voor niets als dé broekenspecialist gezien. Door de stretch kwaliteit zit iedere broek als gegoten, welke maat je ook hebt. De maatboog van Pioneer is erg breed: zo zijn de breedte maten 30 t/m 44 en lengte maten 30, 32 en 34. Alle broeken van Pioneer hebben een modern fit en zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Ze passen goed binnen de collectie van Van Dal mannenmode, stijlvol en voor de beste prijs!

Brede maatboog Pioneer bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Pioneer collectie geldt dat alle kledingstukken verkrijgbaar zijn in de breedte maten 30 t/m 44 en lengte maten 30, 32 en 34. Zoals een echt Duits modemerk betaamd staat Pioneer voor een hoog draagcomfort.

Verkrijgbaarheid

Pioneer wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Almelo, Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Bladel, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oosterhout, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl


Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Complementeer
de kledingset
Bartlett Overhemd
Vanaf € 54,99
Bartlett Colbert
€ 179,99
Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Bartlett Jeans
€ 79,99
Bartlett Jeans
€ 79,99
Bartlett Jeans
€ 79,99
Bartlett Jeans
Vanaf € 79,99
Bartlett Jeans
Vanaf € 79,99
Bartlett Jeans
€ 74,99 € 37,50
Bartlett Jeans
€ 64,99
Bartlett Jeans
€ 69,99 € 35,00
Pioneer Jeans

Pioneer Jeans

€ 89,95
In mijn winkeltas+

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen