Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Blauw
Artikelnummer:
1014051
Donders chino met aan de voorzijde een knoop- en ritssluiting en twee steekzakken waarvan de rechter een binnenvak met rits heeft. De achterzijde is afgewerkt met twee zakken met knoopsluiting. De chino is voorzien van riemlussen en diverse merklabels.

Donders 1860

Donders 1860 (voormalig DNR) is sinds 1860 niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Het authentieke Nederlandse merk heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, beschermende eigenschappen en tijdloze uitstraling. Het uit Arnhem afkomstige Donders 1860 benadrukt hoe leder te allen tijde nieuw leven ingeblazen kan worden. Elk seizoen presenteert Donders 1860 een veelzijdige collectie met kwalitatieve mannenkleding die altijd stoer is.

Donders 1860 bij Van Dal mannenmode

De Donders 1860 collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in truien, jassen, chino’s, 5-pockets en korte broeken. De fraaie, vernieuwende collectie van Donders 1860 wordt gezien als sportief casual. Het merk staat bekend om zijn bewuste kijk op de natuur, waarbij leder hergebruikt wordt. De sterke kleding biedt bescherming tegen weersinvloeden en geeft onderdak wanneer dat nodig is. Dat zorgt voor een merkbare tijdloosheid. Hoewel de pasvorm smal is, heeft Donders 1860 een divers aanbod van grote maten.

Maten bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal niet alleen een uitgebreid assortiment aan kleding, maar ook aan maatseries. Zo weet je zeker dat je altijd slaagt bij Van Dal mannenmode. Voor onze Donders 1860 collectie geldt dat de kledingstukken verkrijgbaar zijn in de maten M t/m 2XL, 30/32 t/m 38/34 en 48 t/m 62. Let op: 62 staat gelijk aan 5XL! De truien, jassen, chino’s, 5-pockets en korte broeken hebben soms een modern fit pasvorm en soms een regular fit pasvorm. Modern fit valt smaller, waar regular fit juist ruimer valt.

Verkrijgbaarheid

Donders 1860 wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Breda, Bladel, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Nijmegen, Oosterhout, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl

Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Donders Broek
€ 79,99 € 40,00
Donders Broek
€ 79,99 € 40,00
Bartlett Chino
€ 99,99 € 50,00
Bartlett Chino
€ 79,99 € 40,00
Bartlett Chino
Vanaf € 89,99
Bartlett Chino
€ 89,99 € 45,00
Bartlett Chino
€ 79,99 € 40,00
Bartlett Chino
Vanaf € 79,99
Donders Broek

Donders Broek

€ 40,00
In mijn winkeltas+

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen