Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht

Hoe word ik lid van de SpaarClub?

Iedereen kan gratis lid worden van onze SpaarClub. Dit kan in de winkel of eenvoudig online.

Klik bovenaan deze pagina op Registreren. Ben je een mobiele gebruiker? Tik dan op Menu linksboven en vervolgens op Registreren. In beide gevallen word je automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina voor onze SpaarClub. Hier kan je eenvoudig lid worden.
Als je in de winkel bent ingeschreven, hoef je geen lidmaatschap aan te vragen. Je kunt dan inloggen met je wachtwoord.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

• Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen