Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalenDe lancering van het nieuwe winterseizoen brengt een bijzondere gebeurtenis teweeg: de SpaarClub wordt namelijk leven ingeblazen! In dit nieuwe programma spaar je punten met iedere aankoop in de winkel of webwinkel. Deze punten kun je vervolgens verzilveren om verrassende cadeaus te bemachtigen.

Vaarwel oude klantenkaart

Jarenlang kreeg je met jouw fysieke klantenkaart 10% korting op ons assortiment. Die korting blijft natuurlijk, maar we geloven dat het ook op een duurzame, milieuvriendelijke manier kan. Dat scheelt toch het plastic van 60.000 nieuwe klantenkaarten op jaarbasis én je hoeft de kaart niet meer mee te nemen.

De oude klantenkaart gaat dus weg en wordt vervangen door de SpaarClub. In een wereld waarbij al erg veel digitaal is biedt dit digitale programma een verfrissend gebruiksgemak. De 10% korting en persoonlijke promoties ontvang je alleen als je bent ingelogd op de webwinkel of als geregistreerde klant in de winkel afrekent, wat eenvoudig met je e-mailadres kan. Controleer daarom nauwkeurig of jouw persoonlijke gegevens, waaronder naam, postcode, woonplaats, geboortedatum én e-mailadres kloppen.

Dit kan bij:
• De kassa in de winkel
Jouw online account op www.vdal.nl
• Via onze klantenservice 088 010 35 00

Sparen voor mooie cadeaus

Voor iedere uitgegeven euro ontvang je één punt in de SpaarClub. Deze punten kun je inwisselen voor vouchers waarmee je zorgvuldig geselecteerde cadeaus kunt kiezen. De eerste cadeaus die we aanbieden zijn luxe verzorgingsproducten van Janzen die variëren van €7,95 tot €37,50. Deze zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar, leuk!Let wel: de spaarpunten worden aan je account toegevoegd na de retourperiode van 30 dagen. Vanaf uitgave zijn de spaarpunten één jaar geldig. De punten zijn in te zien op je kassabon. Ieder seizoen zijn er nieuwe cadeaus om jou te blijven verrassen.
Je zag wellicht al eerder dit jaar soms spaarpunten op je kassabon vermeld staan, dit was tijdens een testfase; deze punten hadden geen waarde. Vanaf heden worden de punten goed berekend / gespaard en bijgeschreven.

Cadeaushop

Wissel jouw gespaarde punten in in onze cadeaushop voor mooie cadeaus. Ga naar de cadeaushop of wissel jouw punten in, in een van onze winkels. 


Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen