Winkeltas
Categorieën
Filters
Snelle levering op werkdagen Altijd 30 dagen bedenktijd Prettig & veilig achteraf betalen
Terug naar overzicht
Kleur:
Zwart
Artikelnummer:
1011669
Barcode:
8717924222846
Materiaal:
100% Leder
Lederen Hide & Stitches portemonnee. De voorzijde is voorzien van een drukknoopsluiting en een merklogo. De binnenzijde is opgedeeld in diverse vakken, waaronder het veiligheidsvakje voor pasjes. Dit vakje is gemaakt van beschermende folie die RFID signalen blokkeert om skimmen tegen te gaan. De afmetingen van de portemonnee zijn 10 x 7 cm (lengte x breedte).

Hide & Stitches

Hide & Stitches is een stoer merk waarbij hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur hoog in het vaandel staan. Het merk benadrukt hoezeer dat niet per se een duur prijskaartje hoeft te hebben, maar in tegendeel toegankelijk voor de moderne man moet zijn. Elk seizoen presenteert Hide & Stitches een veelzijdige collectie met 100% lederen accessoires die een stoere uitstraling hebben.

Hide & Stitches bij Van Dal mannenmode

De Hide & Stitches collectie bij www.vdal.nl kenmerkt zich door de ruime keuze in tassen en portemonnees. Het stoere herenmerk biedt een verfrissende collectie waar uitsluitend 100% leder wordt gebruikt. De tassen hebben een gewatteerde afwerking en een afneembare, verstelbare schouderband. De portemonnees zijn voorzien van een beschermende folie die RFID-signalen blokkeert om skimmen tegen te gaan. Daardoor zijn de producten van Hide & Stitches de ideale mix van hoogwaardige materiaalsoorten en praktisch voordeel.

Maten bij Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode vindt het belangrijk dat elke man zich goed en stijlvol kan kleden. Daarom vind je bij Van Dal een uitgebreid assortiment aan accessoires, waardoor je zeker weet dat je altijd slaagt. Voor onze Hide & Stitches collectie geldt een one size pasvorm, wat betekent dat de accessoires in een enkele maat verkrijgbaar zijn.

Verkrijgbaarheid

Hide & Stitches wordt in alle Van Dal winkels verkocht, dus in: Almelo, Arnhem, Baarle-Nassau, Barneveld, Beek, Bladel, Breda, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmeloord, Etten-Leur, Goes, Gorinchem, Heerenveen, Helmond, Horst, Maassluis, Middelharnis, Nieuwegein, Nijkerk, Oosterhout, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Veenendaal, Venray, Waalwijk, Weert, Wijchen, Winterswijk, Woerden, Zeist, Zoetermeer en op onze webwinkel www.vdal.nl

Maatinformatie

Heb je een specifieke vraag over een maat? Stel een vraag over dit product. Onder de productafbeelding staat 'Ik heb een vraag over dit product', hier kan je een specifieke vraag stellen. Wij streven er na jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Betaalinformatie

Betalen bij Van Dal Mannenmode kan op de manier waarop het jou het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je je geen zorgen te maken om de privacy van jouw gegevens. Doormiddel van een SSL certificaat waarborgen we jouw veiligheid, SSL zorgt voor de encrypty van onder andere creditcard gegevens en persoonsinformatie. Hiermee wordt diefstal van deze gegevens voorkomen en kan je met een gerust hart afrekenen bij Van Dal Mannenmode.

In onze webshop kan je betalen met diverse betaalmogelijkheden. Je kan kiezen uit:
  • iDeal (internetbankieren)
  • Mister Cash (België)
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Klarna (achteraf betalen)
Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier

Laatst
bekeken

Je hebt nog geen producten bekeken.

Suggesties
voor jou
Hide & Stitches Portemonnee

Hide & Stitches Portemonnee

€ 24,99

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste acties

  • Snelle levering op werkdagen
  • Altijd 30 dagen bedenktijd
  • Prettig & veilig achteraf betalen