Bartlett & Walker

Bartlett&Walker is sinds 1972 een vertrouwd merk bij vDAL voor een tijdloos kostuum, een klassiek of modern colbert, voor pantalons in wol en katoen en voor een klassieke trui, vest of spencer.

Het merk Bartlett&Walker staat voor kwaliteit en een goede pasvorm. De jarenlange kennis van vDAL wordt gebruikt om bij de beste fabrikanten een optimaal assortiment samen te stellen met een pasvorm die is afgestemd op de Nederlandse man vanaf 45 jaar. Veel mannen ontwikkelen na die leeftijd een klein buikje, waar de juiste kleding net die correctie moet geven voor een optimaal en comfortabel gevoel. Bartlett&Walker biedt dit comfort en dat voor prijzen die concurrerend zijn met de landelijke zelfbedieningswarenhuizen. Bij vDAL wordt u echter geholpen bij uw aankoop door onze zeer vakkundige verkopers en verkoopsters, die veelal beschikken over een jarenlange ervaring.

vDAL mannenmode heeft niet voor niets meer dan 200.000 vaste klanten die ieder jaar opnieuw weglopen met de kleding van dit huismerk van vDAL.